{{ga_code}}

Ügyfelek, Készülékek, Munkák

gallery/fb-messengerlogo

OLVASS TOVÁBB!

 

Ha épületgépészeti munkákkal - gázkazánok, tágulási tartályok, berendezések telepítésével és karbantartási munkáinak elvégzésével - foglalkozol;

Ha egyre nagyobb az ügyfélköröd és egyre nehezebb a rendszeres karbantartási munkák időszerűségének folyamatos követése;

Ha nem tudod, hol jártál utoljára, és fogalmad sincs, melyik ügyfélnél időszerű és elengedhetetlen az éves karbantartás megejtése.

Amit kínálok, az egy olyan egyszerű és könnyen kezelhető 'határidőnapló', amely a későbbiekben
 

Helyetted DOLGOZIK!

 

Az első év során, -amikor még csak a folyamatos aktuális munkákat rögzíted be-, a rendszer előjegyzi az egy évvel későbbi dátumra a következő karbantartási feladatot. Ezekről a később aktuálissá váló elvégzendő feladatokról hetente frissülő előjegyzési listát kapsz majd e-mailben, s a munkák elvégzését és további munka időzítését egyetlen gombnyomással a levéltörzsben frissülő dinamikus nyomógombbal elvégezheted. (igazolod, elodázod vagy törlöd)

Bonyolultan hangzik?

 

Pedig egyszerű

 

A későbbi időszakokban így már automatikusan előjegyzett feladataid lesznek, amelyekről e-mailben kapsz heti feladatlistát.
Az újabb vállalásokat is már átlátható módon rögzítheted a meglévő aktuális feladatok közé, s mindegyik elvégzése után újabb időzített előjegyzést kapsz.

Valószínűleg nem véletlenül találtál meg!

Amit kerestél, az egy olyan ügyfél-, készülék- és munka nyilvántartás, amely a te feladataidat egyszerűsíti!
 

{{hr_out}}